Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două femei din Blaj și Zlatna, cercetate pentru furt. Au sustras portmoneului unui vârstnic, după ce l-au îmbrățișat sub pretextul că vor să-i ofere servicii sexuale

Publicat

portmoneu Două femei din Blaj și Zlatna au fost identificate de polițiștii din Alba Iulia ca persoane bănuite de comiterea furtului unui portmoneu, de la un vârstnic ce se afla în autogara din municipiu. Cele două l-au îmbrățișat pe bărbat, pretextând că doresc să-i ofere servicii sexuale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 februarie 2016, în jurul orelor 17.45, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 75 de ani, din comuna Stremț, județul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autogara din Alba Iulia, două femei i-au sustras portmoneul.

Polițiștii de siguranță publică s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit să le identifice pe cele două femei, bănuite de comiterea furtului.

Se pare că V.A.E., de 31 de ani, din Blaj și I.D.A., de 26 de ani, din Zlatna, au îmbrățișat victima, sub pretextul că vor să îi ofere servicii sexuale, împrejurare în care i-au sustras portmoneul.

Față de cele două femei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate