Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două femei din Târnăveni, cu dosar penal la Blaj. Au încercat să fure bani din poşeta unei cliente, într-un magazin

Publicat

furt geantaDouă femei din Târnăveni, care au încercat să sustragă bani din poşeta clientei unui magazine, au fost prinse de poliţişti şi s-au ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 22 august, în jurul orei 12.20, Poliția Blaj a fost sesizată de către reprezentata unui magazin din municipiu, cu privire la faptul că a surprins două femei, în timp ce încercau să sustragă bani din poşeta unei cliente, iar în momentul în care au fost văzute au renunţat la activitatea infracțională şi au părăsit magazinul.

Poliţiştii s-au deplasat, imediat, în zona magazinului, iar în apropierea acestuia le-au identificat pe C.K., de 40 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj şi pe A.E., de 34 de ani, din Târnăveni, bănuite de comiterea tentativei de furt şi care încercau să-şi asigure scăparea.

Faţă de cele două femei, a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax