Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două fete de 15 și 17 ani, suspecte de furt dintr-un magazin de haine din Alba Iulia. Una a fost reținută pentru 24 de ore

Publicat

Două minore au fost identificate de polițiștii din Alba Iulia, pe vaza înregistrărilor de pe camerele video, după ce au furat o geacă dintr-un magazin de haine. 

Una dintre tinere a fost reținută pentru 24 de ore. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, la data de 7 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat două tinere, de 15 și 17 ani, din Alba Iulia.

Acestea sunt bănuite de săvârșirea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 6 septembrie 2022.

În sarcina celor două s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 5 septembrie, în timp ce se aflau într-un magazin vestimentar din Alba Iulia, i-ar fi distras atenția vânzătoarei, împrejurare în care ar fi sustras o geacă în valoare de 250 de lei.

Față de tânăra de 17 ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax