Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două firme din Alba Iulia și Cugir, amendate de inspectorii ITM pentru „munca la negru”, cu câte 10.000 de lei. Rezultatul verificărilor din teren

itm alba

Publicat

itm albaDouă firme din Alba Iulia și Cugir au fost amendate de inspectorii ITM cu câte 10.000 de lei fiecare, pentru muncă nedeclarată. În total, inspectorii au dat sancţiuni de 50.000 de lei la agenţi economici verificaţi în perioada 12-16 septembrie.

În aceeași perioadă au fost controlate 36 de unități în domeniul relațiilor de muncă, cu un număr total de 861 de angajați. Au fost aplicate 16 sancțiuni, respectiv 10 amenzi în cuantum de 41.000 lei, dintre care două amenzi în cuantum de 20.000 de lei pentru munca „la negru” și șase avertismente.

Firme sancţionate pentru munca “la negru”:

– Excavaciones Mira SRL Alba Iulia – lucrări de pregătire a terenului – o persoană fără forme legale – amendă 10.000 lei

– Elegance Belly’s SRL Cugir – alimentație publică – o persoană fără forme legale – amendă 10.000 lei 

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 30 de unități, fiind constatate 65 de deficiențe. Inspectorii au aplicat șase sancțiuni, dintre care trei avertismente și trei amenzi în cuantum de 9.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate