Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Două grădiniţe din Alba Iulia, incluse în planul de lucrări de interes local al Primăriei, pentru acţiuni de salubrizare

Publicat

Grădiniţa cu program normal nr. 16 şi Grădiniţa cu program normal Bărăbanţ vor fi introduse în planul de acţiuni şi lucrări de interes local al Primăriei Alba Iulia. Consilierii locali votează joi suplimentarea listei celor 42 de amplasamente în care sunt organizate acţiuni de salubrizare. Aceste acţiuni constau în strângere de pet-uri, cartoane, hârtii, resturi vegetale.

Persoanele beneficiare de ajutor social, cele condamnate la pedeapsa închisorii cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, dar şi contravenienţii de pe raza municipiului care prestează ore de muncă în folosul comunităţii vor igieniza spaţiile verzi, terenurile şi zonele cu deşeuri. Cele două unităţi de învăţământ se întind pe 1.600 mp – Grădiniţa nr.16 şi 2.300 mp – Grădiniţa din Bărăbanţ. Perioada acestei acţiuni va fi de 22 de zile/lună la fiecare grădiniţă în parte.

În funcţie de solicitările venite din partea instituţiilor partenere în organizarea şi evidenţa orelor de muncă, adiministraţia locală poate actualiza planul de acţiuni sau de lucrări de interes local şi prin introducerea a noii amplasamente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax