Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fii reporter Alba24: Autoturism în flăcări, în mijlocul oraşului Alba Iulia

Publicat

Unul dintre cititorii noştri ne-a semnalat un incendiu izbucnit la un autoturism, pe Bd. Revolutiei în zona Spălătoriei Auto Honey Car , miercuri, în jurul orei 16.00.  După cum a precizat acesta, proprietarul maşinii a încercat să stingă singur focul, din autovehicul ieşind, la început „un fum negru, apoi ceva flăcări în interiorul maşinii şi la motor. Poliţia a fost acolo în 3-4 minute, iar pompierii au ajuns în maxim 5 minute. Între timp, oamenii au încercat să ajute la ameliorarea situaţiei.”

Reprezentanţii ISU Alba au precizat ulterior că era vorba de un autoturism marca Opel Astra şi că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric, la un conductor defect. Până la apariţia pompierilor, în incendiu au ars bordul autoturismului, instalaţia electrică, ventilatorul de încălzire, scaunul şoferului şi parbrizul, pagubele produse fiind de circa 4.000 lei. În urma intervenţiei au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 15.000 lei.

Tot miercuri, în jurul orei 18.52, un echipaj al Detaşamentului de pompieri Alba Iulia a intervenit pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Pompierii au intervenit cu o autospecială şi mijloace de primă intervenţie, reuşind să stingă flăcările în aproximativ 30 de minute. Cauza probabilă a acestei arderi necontrolate de vegetaţie uscată o reprezintă fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Puteți să ne transmiteți informații sau fotografii dacă sunteți martori la evenimente deosebite accesând formularul FII REPORTER ALBA24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate