Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei judecătoare din județul Alba, eliberate din funcție de președintele Klaus Iohannis. Acestea s-au pensionat

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din funcţie a 20 de magistraţi, printre care Călin Nistor, procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din DNA, şi Tiberiu Niţu, fost procuror general al României.

Printre aceștia, și trei magistrați din Alba: Marioara Cecilia Man, judecătoare la Curtea de Apel Alba Iulia, Carmen Magda și Camelia-Ileana Fonoage, judecătoare la Tribunalul Alba, care s-au pensionat.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a eliberat din funcţie pe: Diana Angelica Horodniceanu – procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, având grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Călin Nistor – procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul acestei structuri specializate, Carmen Maria Zaharia – procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, delegată în funcţia de prim procuror al acestei unităţi de parchet, Marioara Cecilia Man – judecător la Curtea de Apel Alba Iulia, Laura Ioniţă – judecător la Curtea de Apel Piteşti, Veronica Avieriţei – judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Botoşani, delegată în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a acestei instanţe.

De asemenea, preşedintele Iohannis i-a eliberat din funcţie pe: Marian Bădulescu – judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Pogoanele, Carmen-Nela Paţilea – judecător la Judecătoria Moineşti, delegată în funcţia de preşedinte al acestei instanţe, Magda Carmen – judecător la Tribunalul Alba, Camelia-Ileana Fonoage – judecător la Tribunalul Alba, Daniela-Liliana Constantinescu – judecător la Curtea de Apel Galaţi, Carmen-Iuliana Pavăl – judecător la Tribunalul Bucureşti, George Aldea – procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, Adrian Dicu-Brătescu – procuror la Parchetul de pe lângă ICCJ, Marius Sulu – procuror cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă ICCJ la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, Mihaiela Maxim – procuror la Parchetul de pe lângă ICCJ, Aurelian Ioan Ardelean – procuror la DNA – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, Tiberiu Mihail Niţu – procuror cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă ICCJ la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Florentina Diana Solomon – procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, Diana Mihaela Diaconu – procuror în cadrul DNA – Serviciul Teritorial Iaşi.

Sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    miercuri, 30.12.2020 at 19:46

    Saracele si săracii de ei. Ce pensii mici o sa aiba dupa ce au stat si au judecat după cum s-au trezit dimineata. Ma apuca mila…..

  2. Ioan

    duminică, 07.04.2024 at 11:29

    Pentru pensiile mari speciale , Sunt bani? Pensii pentru care ei nu au cotizat la stat. Pensii de peste 30.000 lei. Este corect ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax