Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două localități din Alba, fără apă potabilă, din cauza unei avarii la rețea. Zonele afectate

Publicat

Furnizarea apei este întreruptă, miercuri, 24 ianuarie,4 în două localități din județul Alba, din cauza unei avarii la la sistemul de alimentare cu apă potabilă.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că, în data de 24.01.2024, furnizarea apei potabile va fi întreruptă consumatorilor din localitățile Ciugud și Limba, din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu apă potabilă, până la remedierea acesteia.

„La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258810521, 0258810463, în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax