Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două localități din Alba, transformate de Coca-Cola în satele lui Moș Crăciun. Caravana, primită cu aplauze și colinde

Publicat

alba

Camionul roșu al Moșului, care s-a plimbat în luna decembrie din oraș în oraș, și-a încheiat călătoria, întorcându-se acasă, în Crăciunei. Este vorba despre cele două localități din județul Alba, Crăciunelul de Sus și Crăciunelul de Jos. Vizita lui Moș Crăciun a fost surpriză pentru localnici, iar cele două localități au fost decorate de Coca-Cola astfel încât ele vor fi transformate pentru scurt timp în satul de poveste al lui Moș Crăciun.

Vezi și: FOTO-VIDEO: Caravana Coca-Cola a ajuns la Alba Iulia. Moș Crăciun și-a parcat „trăsura” în Piața Cetății

Pentru locuitorii celor două sate, Coca-Cola a pregătit numeroase surprize: Caravana a pornit din Crăciunelul de Sus spre Crăciunelul de Jos și i-a invitat pe aceștia să se bucure de multe activități interactive. Aceștia au putut vizita pop-up store-ul Coca-Cola, de unde și-au putut cumpăra obiecte de colecție și s-au putut fotografia cu Moșu’, Crăciunițele și cu renii.

Localnicii, îmbrăcați în haine tradiționale românești, au primit Caravana Coca-Cola ca pe un eveniment, în aplauze și colinde, emoționați că aceasta a ajuns și la ei.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Aceștia au fost cu atât mai entuziasmați, când Moșul și-a făcut apariția. Astfel, oameni de toate vârstele, nu doar din Crăciunel, ci și din localitățile învecinate, s-au strâns pentru a-l cunoaște pe Moșu’ și, cu toate că nu știm ce i-a cerut fiecare, această întâlnire a fost cu siguranță un cadou minunat pentru ei, mulți văzându-l pe Moș Crăciun pentru prima oară.

Desigur, Moșu’ a venit cu sacul pregătit cu daruri pentru localnici. Pe lângă acest cadrul de poveste, Coca-Cola a pregătit zeci de brazi, pe care îi va lumina cu beculețe și îi va dărui celor două localități, urmând să fie plantați aici în luna martie a anului următor.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax