Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări de alimentare cu apă și drumuri județene, finalizate anul acesta, cu 3,9 milioane lei

Publicat

Prezent în conferința de presă a PNL Alba vineri, vicepreședintele Consiliului Județean, Florin Roman, a anunțat că anul acesta vor fi finalizate lucrările la mai multe obiective din județ. Este vorba despre finalizarea lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă din Jidvei și Daia Română și drumurile județene din zonele Berghin și Lopadea Nouă și continuarea unor lucrări similare din Unirea, Săliștea, Roșia de Secaș, Săsciori, în faza de început. Banii sunt alocați de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, prin Consiliul Județean Alba.

„A fost alocată suma de 3.900.000 lei din care vor fi finalizate mai multe lucrări, printre care alimentarea cu apă la Jidvei și la Daia Română, iar lucrările de la drumul Berghin și Lopadea Nouă se apropie de final”,

Până în prezent, lucrările la sistemul de alimentare cu apă din Jidvei au ajuns la stadiul de 75%, vor fi finalizate, cu alocarea sumei de 500.000, până la sfârșitul anului. La Daia Română, situația este similară, aici vor fi alocați tot 500.000 lei pentru finalizare.

La Berghin și la Lopadea Nouă, de asemenea, lucrările de reabilitate a drumurilor vor fi finalizate anul acesta, cu câte 500.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    sâmbătă, 14.09.2013 at 12:26

    Face ce face Roman asta si iar iese la inaintare cu ceva cu care trebuie sa se laude ! Care a fost contributia lui si a PNL – ului ? Ai uitat ce bazaconii ai spus de bazin si altele ? Stai ma in banca ta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax