Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Două măsuri importante prin sunt protejați salariații și pensionarii, au intrat în vigoare din 1 iulie. Anunțul premierului Ciucă

Publicat

Premierul Nicolae Ciucă anunță intrarea în vigoare, începând de vineri, a două măsuri, respectiv majorarea valorii tichetelor de masă de la 20 la 30 de lei și ajutorul de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2000 de lei.

„De astăzi (vineri – n.r.), intră în vigoare încă două măsuri importante din pachetul <Sprijin pentru România>, prin care protejăm românii afectați de creșterile de prețuri”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Premierul precizează că este vorba despre majorarea valorii tichetelor de masă 50%, de la 20 la 30 de lei.

Pensionarii cu venituri sub 2000 de lei primesc un ajutor de 700 de lei

De asemenea, el amintește că pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei, după cel acordat în ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei.

„Continuăm să implementăm măsuri de sprijin pentru oameni în această perioadă. Misiunea noastră este să trecem cu bine țara prin crizele multiple care ne afectează și să demarăm reformele masive asumate prin PNRR”, încheie Ciucă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax