Connect with us
Publicitate

BLAJ

Două minore din Alba, dintr-un centru de plasament, martore în timp ce o colegă întreținea relații intime cu un bărbat

Publicat

Două minore din Alba, dintr-un centru de plasament, martore în timp ce o colegă întreținea relații intime cu un bărbat, într-o mașină. Este un nou caz șocant care s-a petrecut pe raza județului Alba.

Pentru a proteja identitate minorelor reporterii alba24.ro au luat deciza de a nu face public centrul de plasament din care fac parte, sau unde s-au petrecut faptele. 

Recent, în data de 26 iulie 2024, bărbatul care întreținea raporturi sexuale cu o fată, colega celor două minore, a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor.

Dosarul a trecut de stadiul de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Blaj.

Cele două fapte cercetate de procurori au avut loc în luna ianuarie și martie a anului 2024.

Fata cu care bărbatul a întreținut relații sexuale, în autoturism, are 17 ani și în fața anchetatorilor a spus că a conștientizat că întreține relații sexuale cu bărbatul.

Cazul a fost adus în atenția autorităților de către coordonatoarea centrului de plasament, care după ce a aflat ce se întâmplă a anunțat poliția.

Ce au reținut procurorii

Cele două fapte de corupere de minori pentru care bărbatul va fi judecat au avut loc îe 24 ianuarie și 5 martie 2024.

”La data de 24.01.2024, în jurul orelor 19:30, în timp ce se afla în habitaclul autoturismul său marca BMW, a întreținut un raport sexual oral cu martora , în vârstă de 17 ani, în prezența persoanei vătămate minore, în vârstă de 14 ani la data comiterii faptei, care se afla pe bancheta din spate din habitaclul mașinii alături de inculpat și martoră..

La data de 05.03.2024, în jurul orelor 16:00, în timp ce se afla în habitaclul autoturismul său marca BMW, a întreținut un raport sexual oral cu martora în vârstă de 17 ani, în prezența persoanei vătămate minore, în vârstă de 12 ani la data comiterii faptei, care se afla pe bancheta din spate din habitaclul mașinii alături de inculpat și martoră”, au notat procurorii.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor. Acesta este judecat în stare de libertate. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate