Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două minore lovite de o maşină, pe trotuar, la Blaj. Victimele au fost transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut la Blaj, sâmbătă, la ora 12.00, pe strada Mitropolit Vrancea, în faţa Liceului agricol din oraş. Un autoturism a lovit două persoane.

Este vorba despre două minore de 17 ani, respectiv 8 ani, care au ajuns la spital, după ce au fost lovite, pe trotuar, de un autoturism Audi A6.

Maşina circula dinspre podul peste râul  Târnava, iar şoferul acesteia a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet şi a ajuns pe trotuar, unde a lovit cele două fete care circulau pe jos.

La data de 11.02.2012, orele 12.02 Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată în legătură cu faptul că pe strada Mitropolit I. Vancea din municipiul Blaj, s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, C.I. (25 de ani), din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Tiur – Blaj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi în dreptul imobilului cu numărul 2 de pe strada Mitropolit I. Vancea, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi apoi pe trotuar, unde le-a surprins şi accidentat pe două minore, de 17 şi 8 ani, ambele din municipiul Blaj.

În urma accidentului, cele două minore au suferit leziuni corporale grave, fiind transportate la spitalul din Blaj, de unde ulterior au fost transferate la  Spitalul de Chirurgie Infantilă Sibiu pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. anonim

    luni, 13.02.2012 at 03:26

    :((dumnezeu sa le ajute sa scape cat mai repede de toate suferintele si toate dureriile pe care le au.:(

  2. anonim

    luni, 20.02.2012 at 18:18

    se aude ca fata de 17 ani ar fi decedat dar numai dumnezeu stie care e situatia lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax