Connect with us
Publicitate

BLAJ

Două noi achiziții la Volei Alba Blaj. Katarina Jović vine din campionatul Coreei de Sud pentru a juca în România

Publicat

Ziua și transferul la CSM Volei Alba Blaj. Sârboaica Katarina Jović și olandeza Anneclaire ter Brugge sunt noile jucătoare ale Campioanei României.

Secundul din Serbia, Katarina Jović, este cea de-a opta jucătoare anunțată oficial de clubul din Blaj pentru sezonul 2023/2024.

Campioană în Elveția alături de Vollero Zurich (2021/2022) și în Coreea de Sud alături de Gimcheon Korea Expressway Hi-Pass (2022/2023), Jović a mai evoluat în carieră pentru ŽOK Spartak (Serbia), Volero Le Cannet și Municipal Olympique Mougins Volley-Ball (Franța).

Născută în 1999, noua elevă a lui Stevan Ljubicic măsoară 191 de centimetri, iar în sezonul 2016/2017 a fost desemnată cel mai bun secund al Cupei Serbiei.

Transferul jucătoarei din Olanda, Anneclaire ter Brugge, nu a fost încă anunțat oficial, însă surse din cadrul clubului au confirmat pentru alba24.ro faptul că s-a ajuns la un acord cu tânăra jucătoare de 186 de centimetri.

Aceasta vine de la formația poloneză OnlyBio Pałac Bydgoszcz. Perioada petrecută în Polonia a fost prima sa experiență înafara Olandei, acolo unde a mai reprezentat echipele VV Set-Up’65, Talentteam Papendal Arhnem și Eurosped.

Până acum, Anneclaire ter Brugge se poate mândri cu o singură medalie de bronz în toată cariera, pe care a câștigat-o la la finalul sezonului 2016/2017, la with VV Set-Up’65, în campionatul intern al Olandei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax