Connect with us
Publicitate

AIUD

Două noi decese cauzate de coronavirus, în Alba: Doi bărbați din județ au decedat pe secția ATI a spitalului din Târgu Mureș

Publicat

Au fost înregistrate două noi decese cauzate de COVID-19 în Alba. Este vorba doi bărbați, de 63 de ani respectiv 64 de ani, din Aiud și Gârbova, care au decedat pe secția ATI a spitalului din Târgu Mureș. 

Primul dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost confirmat în 18 august, internat pe 19 august la Spitalul de Pneumofiziologie Aiud, iar ulterior a fost transferat pe secția ATI a spitalului din Târgu Mureș, unde în data de 4 septembrie a decedat. Acesta suferea de hipertensiune arterială și hiperplazie prostată.

Cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Gârbova de Sebeș, a fost confirmat în 15 august, internat la Spitalul din Aiud și mai apoi transferat în 24 august pe secția de ATI a spitalului din Târgu Mureș, unde în data de 8 septembrie a decedat. Acesta suferea de hipertensiune arterială, CIC Bypass aortocoronarian, diabet tip 2, amputatie antepicior stâng.

În total, de la începutul pandemiei de coronavirus, în Alba, 50 de persoane și-au pierdut viața din cauza COVID-19.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax