Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două orașe și mai multe localități din Alba, FĂRĂ APĂ timp de circa 40 de ore. AVARIE provocată de lucrări la Autostrada A10

lucrari apa

Publicat

APA CTTA a anunțat joi, în jurul orei 11:30, că în mai multe localități din județ se întrerupe furnizarea apei, din cauza unei avarii provocate de constructorul Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, în zona Teiuș.

„Din cauza unei avarii provocate de constructorul lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda (în zona orașului Teiuș), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, azi 8 iulie 2021, începând cu ora 11.00, se întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități: Teiuș, Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Garbova de Jos, com. Rădești, Miraslău, Decea, com Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș.

Posibil să fie afeactate și localitățile Bagau, Lopadea Noua, Hopârta”.

Operatorul estimează durata întreruperii la circa 40 de ore, din cauza lucrărilor deosebit de complexe, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, mai precizează reprezentanții Apa CTTA.

În această situație, clienții sunt rugați să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului operatorului la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax