Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două persoane au suferit arsuri grave, după ce un bărbat a dat foc localului „Taverna” din Alba Iulia, pentru că nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia au suferit arsuri de gradul 1 și 2, fiind transportaţi la o clinică de chirurgie plastică din Târgu Mureş, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 34 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a dat foc localului „Taverna” din oraș. După comiterea faptei, acesta a fugit de la fața locului, dar a fost prins în scurt timp de oamenii legii. Pentru faptele sale, bărbatul a fost reținut de oamenii legii, care i-au întocmit și dosar penal.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 03.31, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în incinta barului Taverna, situat pe B-dul Transilvania din Alba Iulia, s-a produs un incident în urma căruia două persoane au suferit leziuni provocate prin incendiere.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie iar, din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, Marius Horea T., de 34 de ani, din Alba Iulia a participat, în local, la o petrecere privată.

În jurul orelor 03.00, pentru că era în stare avansată de ebrietate, bărbatului i s-a refuzat de către barmana localului, servirea cu băuturi alcoolice. Marius Horea T. a părăsit localul şi a revenit după aproximativ 30 de minute, având asupra sa un recipient cu combustibil şi o brichetă aprinsă, ameninţând că dă foc localului.

În această împrejurare, două din persoanele participante la petrecere au încercat să-l liniştească şi să-l scoată afară din local, moment în care Marius Horea T. a împrăştiat combustibilul pe pardoseală şi a provocat un incendiu, după care a fugit.

L.C.A., de 26 de ani şi C.A., de 32 de ani, ambii din Alba Iulia, au suferit arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul braţelor, picioarelor, feţei şi pe spate, fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia de unde, în această dimineaţă, au fost transferaţi la o clinică de chirurgie plastică din Târgu Mureş. Starea lor era stabilă, ambii fiind conștienți.

Incendiul a fost stins de către persoanele prezente în local, anterior semnalării evenimentului prin 112.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, Horia-Marius T. a fost depistat pe raza municipiului şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Având în vedere modul de comitere a faptei, dosarul penal a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, urmând ca această instituţie să dispună măsurile legale.

UPDATE: Cele două victime au fost internate la Secția medicală 4 a Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș. Potrivit medicilor acestea prezintă arsuri de gradul 2 și 3,  A.C. pe  8 %  din suprafața corpului (pe brațe și spate) iar C.L. pe 18 % din suprafața corpului. Starea acestora este stabilă și nu au fost constatate semne ale unor complicații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioana

    duminică, 16.03.2014 at 18:04

    Cine e nenorocitu ala care a putut sa faca acest lucru. Sunt curioasa cat vad cat o sa stea la puscarie asta daca nu primeste cu suspendare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax