Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două persoane cercetate după ce au înşelat o femeie din Alba Iulia cu 6.000 de lei. Au convins-o că a câştigat un premiu fictiv

Publicat

inselaciune Poliţiştii au reuşit să identifice două persoane care au înşelat o femeie de 56 de ani din Alba Iulia cu suma de 6000 de lei, după ce au convins-o că a câştigat un premiu. Este vorba despre un femeie din Bucureşti şi un bărbat din Ilfov, care se prezentaseră ca fiind de la o companie de telefonie. Acum, s-au ales cu dosar pentru înţelăciune.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat persoanele bănuite de comiterea unei înşelăciuni, prin metoda câştigului unui premiu, faptă ce a fost reclamată la data de 6 iunie 2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 6 iunie 2013, C.M.V., o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Bucureşti şi B.G., un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Tunari, judeţul Ilfov, au apelat-o pe o femeie în vârstă de 56 de ani din municipiul Alba Iulia, s-au prezentat ca fiind reprezentanţii unei societăţi de telefonie şi, sub pretextul că a câştigat suma de 7.000 de euro, au determinat-o să expedieze suma totală de 6.000 de lei care ar fi reprezentat taxe ale intrării în posesia premiului.

Faţă de C.M.V. şi B.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Pentru a nu deveni victime ale unor infracțiuni de înşelăciune, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetăţenilor:

Fiţi sceptici atunci când sunt anunţaţi, din senin, prin telefon, că aţi câştigat bunuri şi sume importante de bani

Manifestaţi prudenţă atunci când un străin vă cere date cu caracter personal (nume, adresă, număr de cont) şi cu atât mai mult când vă cere să plătiţi diverse sume pentru a intra în posesia aşa – zisului premiu.

Adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau verificaţi amănunţit datele la firmele unde se presupune ca sunteţi câştigător, înainte de a spori contul escrocilor cu sume importante de bani.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. El Barto

    duminică, 30.11.2014 at 11:35

    La puscarie cu ei, gunoaie ordinare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax