Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două persoane din Alba Iulia care au murdărit carosabilul cu noroi și combustibil, obligate de Polița Locală să curețe strada

Publicat

Două persoane care au murdărit carosabilul cu noroi, dar și combustibil scurs dintr-un autorutism au fost puse de Primăria Alba Iulia să curețe strada. 

Cel puțin asta reiese dintr-un comunicat emis de viceprimarul Emil Popescu, în numele Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia. 

Potrivit viceprimarului Popescu, ”în data de 06.11.2023, polițiștii locali din Alba Iulia au acționat pe strada Calea Moților, urmare a unei sesizări venite de la cetățeni, unde a fost identificat un autovehicul din care se scurgea combustibil pe carosabil. Zona respectivă a fost asigurată, fiind anunțate, în același timp, organele abilitate pentru curățarea domeniului public de combustibilul scurs.

De asemenea, în data de 07.11.2023, tot în urma unei sesizări primite de la cetățeni, polițiștii locali s-au deplasat pe str Ionel Pop din municipiul Alba Iulia, unde s-a constatat faptul că a fost murdărit carosabilul cu noroi rezultat din necurățarea roților unui autovehicul care efectua anumite lucrări în zonă.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele responsabile, acestea fiind obligate să curețe strada.

Serviciul Poliția Locală Alba Iulia aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, intrarea pe drumurile publice a autovehiculelor cu noroi pe roţi sau şenile precum şi pierderea prin scurgerea din vehicul, în timpul transportului, de materiale de construcţie, pământ sau alte materiale, se sancționează, cu amendă între 500-1000 de lei pentru persoane fizice și 1000-2500 lei pentru persoane juridice”, a transmis Emil Popescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax