Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia a murit electrocutat. Incidentul s-a petrecut la Pianu de Jos

Publicat

Echipele de intervenţie din Alba au acţionat, miercuri după-masa, pentru salvarea a două persoane electrocutate într-o locuinţă din Pianu de Jos. Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia a murit, iar altul, de 58 de ani a fost transportat cu arsuri grave la spitalul din Bucureşti.

A fost nevoie de efectuarea unor manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa unui tânăr de 27 de ani din Alba Iulia nu a mai putut fi salvată. Din primele informaţii, acesta efectua lucrări de curăţare a burlanelor casei, moment în care a fost electrocutat.

Cealaltă persoană electrocutată, de 58 de ani, din Alba Iulia, a suferit arsuri grave. Cei doi sunt angajaţi ai firmei „Silver Concept” şi au fost rugaţi de proprietarii casei să-i ajute să cureţe burlanele. În momentul în care bărbaţii au vrut să mute scara extensibilă din aluminiu, au atins  fire de curent.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 9 mai, ora 16.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că. la o locuinţă din localitatea Pianu de Jos, două persoane s-au electrocutat. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că N.P.H., de 27 de ani, împreună cu B.I., de 58 de ani şi N.D., 55 de ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au efectuat lucrări de reparaţii la straşina acoperişului unei case, folosind o scară metalică extensibilă.

La finalizarea lucrării, N.P.H. şi B.I. au încercat să plieze scara, ocazie cu care acesta s-a dezechilibrat, atingând firele de curent electric situate la aproximativ 9 metri de imobil, cei doi bărbaţi electrocutându-se.

În urma şocului electric, N.P.H. a decedat la locul producerii evenimentului, iar B.I. a suferit arsuri de gradele I, II şi III, pe mâna dreaptă şi la nivelul toracelui, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba, ulterior fiind transferat la Spitalul de Arşi din municipiul Bucureşti.

La cercetări a participat şi un reprezentant al Inspectoratului Teritiroal de Muncă Alba, care a stabilit faptul că evenimentul nu constituie accident de muncă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. andreea

    miercuri, 09.05.2012 at 19:53

    era varul meu! :((((( Dumnezeu sa il ierte…

  2. bogdy&ioana

    miercuri, 09.05.2012 at 23:17

    Dumnezeu sa-l ierte,il cunosteam era un baiat deosebit….Condoleante familiei!!

  3. viorica

    joi, 10.05.2012 at 09:02

    suntem in stare de soc
    nu pot sa cred
    tinar cu viitorul in fata
    si intr-o secunda viata curmata
    dumnezeu sa-l iertae si sa le dea putere celor aprolpiati

  4. ...

    joi, 10.05.2012 at 13:02

    CONDOLEANTE FAMILIEI. Paul, nu te vom uita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax