Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două persoane găsite decedate din cauza frigului, la Sălciua

Publicat

Localnicii din Sălciua au alertat autorităţile după ce au găsit fără viaţă, într-o vale din apropierea localităţii, două persoane. Din primele informaţii, aceştia ar fi consumat băuturi alcoolice şi, în drum spre casă au murit din cauza frigului.

Este vorba despre un bărbat de 72 de ani şi o femeie de 44 de ani din Sălciua. Cei doi trăiau în concubinaj.

Potrivit IPJ şi ISU Alba, cei doi au fost găsiţi duminică, după ora 18.00, pe marginea dreaptă a drumului comunal Valea Sălciuţii (care face legătura cu DN 75, la distanţa de 1 km faţă de acesta). U.I. (72 de ani) şi O.A. (44 de ani), ambii din comuna Sălciua au fost găsiţi decedaţi, în apropierea locuinţei bărbatului, la o distanţă de cca. 40 de metri, unul faţă de celălalt, acoperiţi cu un strat subţire de zăpadă.

În urma examinării sumare a corpurilor neînsufleţite, nu au fost observate urme de violenţă, fiind găsite bunuri personale (telefoanele mobile şi actele de identitate).

Din investigaţiile efectuate de poliţişti a rezultat că între cei doi, cunoscuţi ca şi consumatori de băuturi alcoolice, exista o legătură de prietenie.

Sâmbătă seara, aceştia au consumat împreună băuturi alcoolice în localurile din comuna Sălciua, iar, în jurul orei 20.00, fiind în stare vădită de ebrietate, s-au deplasat împreună spre locuinţa bărbatului.

Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor celor două decese.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax