Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două persoane găsite spânzurate în aceeaşi zi. Un bărbat de 68 de ani din Răhău şi o femeie de 55 de ani din Şugag şi-au pus capăt zilelor

Publicat

Descoperiri macabre, în acest week-end, în două localităţi din Alba. Duminică, 9 septembrie, poliţia a fost sesizată cu privire la două persoane găsite spânzurate. Este vorba despre un bărbat din Răhău şi o femeie din Şugag. Aceasta a lăsat în urma sa un bilet pe care scria “Iertaţi-mă!”.

Duminică, la ora 7.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi cu privire la decesul unei femei. Din primele cercetări, s-a constat faptul că  F.R. (55 de ani), din localitatea Şugag, judeţul Alba era decedată, fiind găsită spânzurată într-un şopron din spatele casei sale. În urma examinării sumare a cadavrului,  poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Oamenii legii au găsit, în bucătărie, un bilet pe care era scris “Iertaţi-mă!”. Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Sebeş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

Tot duminică, la ora 8.13, poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi privind decesul bărbatului din Răhău. G.N. (68 de ani) a fost găsit spânzurat în grădina unui Centru de asistență socială din Blaj. În urma examinării sumare a cadavrului,  poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Blaj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax