Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: EXPLOZIE la o casă din Alba Iulia, cartierul Miceşti. Un bărbat şi-a pierdut viaţa. Soţia sa, în stare gravă la spital

Publicat

pompieri

IMG-20170116-WA0004 UPDATE: În 29 ianuarie, şi-a pierdut viaţa şi femeia de 41 de ani, la un spital din Bucureşti. Cei doi soţi, Anca şi Cristi Ciugudean au suferit răni grave, imediat după deflagraţie, iar ulterior au murit.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar soţia sa este în stare gravă la spital, după o explozie cauzată cel mai probabil de o acumulare de gaze, la un imobil din cartierul Miceşti al oraşului Alba Iulia.

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină, luni după-amiaza, în cartierul Miceşti din Alba Iulia, pe strada Scărişoara. Primele date indicau că este vorba despre un incendiu.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, cele două persoane rănite sunt un bărbat şi o femeie, din primele date cu vârste de aproximativ 40 de ani. Au suferit arsuri. Personalul medical le evaluează starea de sănătate la faţa locului şi urmează să fie transportate la spital.

UPDATE1: La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de la Delgaz Grid (fosta E.On Distribuţie Romania) şi Poliţie. Potrivit unor surse de la faţa locului, ar fi fost vorba de o acumulare de gaze, însă informaţia nu a fost, deocamdată, confirmată oficial.

UPDATE2: Cele două persoane, de 42 de ani, respectiv 41 de ani, au fost transportate la spital, cu arsuri.

UPDATE3: Potrivit ISU Alba, este vorba despre o deflagraţie (explozie), probabil din cauza unei acumulări de gaze. Deocamdată, se fac cercetări în acest caz. Cele două persoane rănite, soţ şi soţie, ar fi suferit arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului. Explozia s-ar fi produs la o teracotă alimentată cu gaz, aflată într-una dintre încăperile casei. Ar fi fost afectată şi structura casei.

UPDATE4: Bărbatul de 42 de ani a încetat din viaţă, la spital, luni seara, în urma leziunilor grave suferite. I-ar fi fost afectate căile respiratorii. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

UPDATE5: Marţi dimineaţa, femeia a fost transportată la Bucureşti, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Deflagraţia s-ar fi produs după o fisură a ţevii de gaz. Cauzele exacte sunt încă în curs de stabilire.

Revenim cu amănunte.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax