Connect with us
Publicitate

BLAJ

Două persoane rănite într-un accident produs în Alba. Traficul, oprit pe DJ 107, între Mănărade și Lupu

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Două persoane au fost rănite ușor, într-un accident de circulație produs miercuri în județul Alba. 

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că traficul rutier este oprit pe DJ 107, între Mănărade și Lupu, în zona în care s-a produs accidentul.

Două autovehicule au fost implicate. Accidentul a fost anunțat printr-un apel la 112. La fața locului s-a deplasat Poliția.

Din primele date, în urma accidentului, două persoane ar fi fost rănite ușor. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE:

„Miercuri, 3 ianuarie 2024, în jurul orei 10.40, un bărbat de 61 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în afara municipiului Blaj, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 60 de ani, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă transmis joi, 4 ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax