Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două salarii brute pe an pentru angajaţi, ca premiu de excelenţă. Propunere a ministrului Muncii, pentru motivarea salariaţilor din sistemul bugetar

Publicat

bugetari

Ministrul Muncii, Rovana Plumb doreşte motivarea personalului bugetar pentru furnizarea de servicii de calitate. În acest sens, s-a propus acordarea a două salarii brute pe an ca premiu de excelenţă. Potrivit ministrului ar trebui să mai fie făcute modificări la Legea privind sistemul unitar de salarizare în sistemul public pentru că există „discrepanţe”.

„În sistemul public trebuie să existe într-adevăr o motivare a angajaţilor, în aşa fel încât să putem să-i cointeresăm să furnizeze servicii publice de calitate. Se lucrează la acest lucru, de exemplu s-a propus să se dea două salarii brute pe timpul unui an ca un premiu de excelenţă, tocmai pentru a cointeresa salariaţii”, a spus Rovana Plumb.

Ministrul Muncii este de părere că şi Legea privind sistemul unitar de salarizare în sistemul public trebuie să sufere unele modificări pentru că există „discrepanţe”. Astfel că potrivit acesteia cadrele medicale cu studii postliceale au salarizarea mai mare decat cadrele medicale cu studii universitare.

sursa: mediafax

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax