Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două secții ale Spitalului Județean de Urgență Alba, din Alba Iulia și Baia de Arieș, dotate cu rezerve de apă

Publicat

Două secții ale Spitalului Județean de Urgență Alba, din Alba Iulia și Baia de Arieș, vor fi dotate cu rezerve de apă care să asigure alimentarea continuă a unităților spitalicești în cazul unor avarii la reţea.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind construirea a două rezerve de apă – proiectare și execuție. Proiectul prevede realizarea unor rezerve de apa potabilă conform OMS 914/2006 în două locaţii în care se află clădiri de spitalizare cu paturi apartinând Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

„Este necesară realizarea celor două rezerve de apă pentru locaţiile: pe Str. Decebal nr.3, Alba Iulia, unde funcţioneaza Secţia de Boli Infecţioase și Compartimentul de Dermatologie şi în Baia de Arieş unde funcţionează Compartimentul de Psihiatrie Cronici, deoarece au fost lasate şi măsuri de către Directia de Sănătate Publică Alba prin Procesul Verbal de Control nr.441/18-28.03.2019 de realizare a acestora până în luna decembrie 2019”, se precizează în caietul de sarcini.

Valoarea totală estimată este de 289.443,5 lei.

Obiective specifice ale proietului sunt următoarele:

  • Construire radiere din beton armat pentru rezervoare de apă de 22 mc în Alba Iulia, respectiv 10 mc în Baia de Arieş;
  • Construire rezerve de apă supraterane de 22 mc în Alba Iulia, respectiv 10 mc în Baia de Arieş;
  • Montare grupuri de pompare;
  • Montare vase de hidrofor;
  • Montare automatizare astfel încât să se asigure alimentarea continuă cu apă în cazul unor avarii la reţeaua de alimentare;

În prezent, secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia este alimentată direct din rețeaua de distribuție apă a municipiului, prin intermediul unui branșament din polietilenă. Prin proiect se propune construirea unei fundații pentru un rezervor suprateran cu o capacitate de 22 de metri cubi, amplasat în curtea unității medicale, pe latura de Vest.

De asemenea, Secția de Psihiatrie – Cronici, din Baia de Arieș, a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia este alimentată în prezent direct din rețeaua de distribuție apă a localității Baia de Arieș. Proiectul prevede construirea unei fundații din beton pentru un rezervor suprateran termoizolat, cu o capacitate de 10 metri cubi.

Durata totală a contractului de achiziție servicii proiectare și lucrări execuție este de 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax