Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două sticle de băutură ieftină l-au adus în fața instanței: Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a furat dintr-un Profi

Publicat

Un bărbat din Alba va ajunge în fața instanței și va fi judecat pentru furt calificat. Fapta: a furat două sticle cu băutură ieftină, dintr-un magazin Profi din Blaj.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, iar dosarul a primit ”undă verde” în 26 martie 2024. Bărbatul în cauză va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj. 

Suma, prejudiciul pe care l-a cauzat prin furtul său este de 37 de lei și 10 bani.

În linii mari, bărbatul a băgat două sticle de băutură, de 200 de mililitri, în buzunarul de la geacă și a vrut să iasă din magazin. Însă a fost văzut de o vânzătoare care a anunțat poliția.

(…) a sustras de pe rafturile magazinului două sticle de băuturi alcoolice de 200 ml fiecare, pe care le-a introdus în buzunarul din interiorul gecii. Martora, angajată în cadrul agentului economic a observat lipsa celor două produse de pe rafturile magazinului, iar în momentul în care inculpatul a încercat să treacă de casele de marcat fără a achita produsele, aceasta i-a solicitat să îi arate interiorul gecii însă inculpatul nu s-a conformat.

În urma sesizării telefonice de către martora, organele de poliție s-au deplasat la locul comiterii faptei unde l-au identificat pe inculpatul iar în urma percheziției corporale au fost identificate cele două bunuri sustrase, în valoare de 37,10 lei.

Poliția a restituit cele două sticle de băutură, înapoi magazinului.

În trecut bărbatul a mai fost închis pentru tâlhărie calificată și eliberat condiționat în luna mai a anului 2022.

Pentru fapta sa, bărbatul va fi judecat pentru furt calificat. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax