Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două străzi din Alba Iulia zona Micești vor primi numele „Tudor Vianu” și „Luncii”. Proiect de hotărâre supus la vot în Consiliul Local

Publicat

Tudor Vianu și Luncii vor fi numele pe care le vor primi două străzi din Alba Iulia zona Micești. Proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii unor străzi  va fi votat în ședința extraordinară din data de 4 aprilie a consiliului local.  Acest lucru vine ca urmare a dezvoltării comunității în zonă și a dezvoltării unor artere care încă nu au denumire.

Odată cu dezvoltarea infrastructurii oraşului Alba Iulia, respectiv creşterea numărului de zone rezidenţiale cu locuinţe individuale, au fost amenajate străzi noi, care vor fi “botezate” prin hotărâre a CL în ședința de vineri.

Construcțiile finalizate în număr mare sunt în prezent locuite. Odată cu acțiunea de construire s-au conturat străzile aferente cartierelor de locuit. Ca urmare cetățenii au înaintat cereri prin care solicită denumirea de străzi în vederea obținerii unui număr de casă pentru actele de identitate și inițierea procedurilor de dotare cu rețele edilitare.

Pentru zona Alba-Micești au primit denumire două străzi.

Strada privată identificată ca fiind pri C.F. 70233, nr. Cadastru 10471/16 va primii denumirea de Tudor Vianu.

Pentru zona Micești, Șesuri strada privată identificată prin nr. Cad: 426/4/2 va primii numele de Luncii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax