Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două Târguri de Crăciun aflate la o oră de Alba Iulia. Când se deschid

Publicat

Două târguri de Crăciun aflate la doar o oră distanță de Alba Iulia vor fi organizate începând cu luna noiembrie 2023, la Cluj și Sibiu.

Ambele locații vor fi deschise publicului până la începutul lunii ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis timp de 39 de zile, din 24 noiembrie 2023 până pe 1 ianuarie 2024. Acesta va fi organizat în Piața Unirii din oraș.

La Târg vor fi amplasate 75 de căsuțe luminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, în cadrul cărora se vor desfășura diverse activități.

De asemenea, va fi amplasată și o scenă, unde vor avea loc și activități de organizare concerte și producții artistice.

Totodată, târgul va cuprinde cel puțin trei porți de intrare, acestea vor fi iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, potrivit Cluj24.ro.

Târgul de Crăciun de la Sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu va avea loc în Piața Mare și va fi deschis între 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Sibiu s-a impus în rândul evenimentelor de profil ca primul târg de Crăciun tradițional din România și, în același timp, ca o destinație de interes turistic internațional.

Ediția din acest an se va distinge prin crearea unei atmosfere care capturează esența tradițională a unui Târg de Crăciun, așa cum este cunoscut și apreciat la nivel internațional acest tip de eveniment, fără a adăuga elemente de divertisment neesențiale sau care ar îndepărta evenimentul de acesta.

Târgul propune sibienilor și turiștilor în acest an peste 110 expozanți, mai mult de o treime dintre ei fiind la prima prezență în cadrul acestui eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax