Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două tinere care au fugit de acasă au fost găsite de poliţiştii din Alba. Trăiau în concubinaj cu bărbaţi din judeţ

Publicat

Două tinere care erau date în urmărire pentru dispariţie în condiţii suspecte au fost  depistate de poliţiştiii din Alba. Fetele fugiseră de la domiciliile din Botoşani, respectiv Cluj-Napoca, la prietenii lor din judeţ.

Poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău au identificat, pe raza comunei, pe o minoră de 17 ani, din Săveni, judeţul Botoşani care era dată în urmărire de IPJ Botoşani, fiind dispărută de luni, din localitatea Avrămeni, judeţul Botoşani. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că minora a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a locui împreună cu un bărbat care munceşte ca şi îngrijitor de animale, în comuna Mirăslău. Poliţiştii Postului de Poliţie Miraslău au luat legătura cu poliţiştii de investigaţii Criminale din Botoşani, în vederea revocării urmăririi şi efectuarea demersurilor procedurale.

În Cricău, a fost găsită de poliţiştii din Galda de Jos o tânără de 19 ani, din Cluj-Napoca, care era dată în urmărire de IPJ Cluj, fiind dispărută de la domiciliu din 28 iulie. Fata a plecat de la domiciliul, iar în prezent are o relație de concubinaj cu un  tânăr din Cricău.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au luat legătura cu poliţiştii de investigaţii Criminale din Cluj, în vederea revocării urmăririi şi efectuarea demersurilor procedurale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax