Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două tinere din Alba, la campionatul național Women Rally, a doua etapă. Una dintre ele, la start cu o mașină electrică

Publicat

Două tinere din Alba participă în weekend la etapa din București a campionatului național auto Women Rally, un eveniment menit să promoveze plăcerea și îndemânarea de a conduce. 

Andrada și AnaMaria nu sunt la prima participare la competiții auto, având experiență și performanță în concursuri de acest tip.

Andrada a participat anul trecut la toate etapele campionatului Women Rally, reușind să se claseze locul 3 la Alba Iulia și Timișoara, pe 2 la Cluj-Napoca și pe 2 pe gala campionilor pe toate etapele.

La a doua etapă a competiției din acest an, în Capitală, va concura la clasa 1, pe Ford Ka.

AnaMaria va fi la clasa 4, cu un Renault Zoe cu propulsie electrică.

Zeci de femei pasionate de automobilism iau startul în acest weekend pe circuitul special amenajat la Arena Națională, în București.

Vineri, 21 august, cele 58 de mașini înscrise în concurs vor defila la startul festiv, de la ora 19:00, iar apoi vor parcurge pe jos circuitul, pentru recunoașteri.

Sâmbătă, 22 august, concursul începe de la ora 10.00, cu prima manșă, urmată de a doua. Festivitatea de premiere va fi la ora 17:00, pe Arena Națională.

Ambasadoarele evenimentului sunt Roxana Bulugioiu Ciuhulescu, Renatta Stepanov, Mihaela Beldie Dobranici (medic medicină sportivă și copilot de raliuri) și Cătălina Ponor (gimnastă, multiplă medaliată olimpică).

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate