Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Două tinere din Roşia Montană au furat un ceas şi bani din locuinţa unui bătrân din comună. Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitului

Publicat

O tânără în vârstă de 19 ani şi o minoră de 15 ani sunt cercetate pentru furt, după ce au profitat de ospitalitatea unui bătrân din Abrud şi i-au sustras din locuinţă un ceas de mână şi un portmoneu cu 50 de lei.

Luni, 2 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud le-au identificat pe principalele suspecte de comiterea unui furt din locuinţă, faptă săvârșită în data de 30.11.2013, în dauna unui bărbat în vârstă de 70 de ani din Abrud.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că sâmbătă după-amiază, P.M.T., de 19 ani, împreună cu o minoră în vârstă de 15 ani, ambele din comuna Roşia Montană, în timp ce se aflau în vizită la păgubit, au profitat de neatenţia acestuia şi i-au sustras un ceas de mână şi un portmoneu în care se afla suma de 50 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze prejudiciul care a fost restituit păgubitului.

Pe numele celor două suspecte au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax