Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dovadă de spirit civic la Alba Iulia: A găsit pe stradă un portmoneu cu bani, bijuterii şi carduri şi l-a dus la poliţie

Publicat

portofel bani

Un bărbat din Alba Iulia a dat dovadă de spirit civic și a predat poliției un portmoneu pe care l-a găsit pe stradă. În portofel se afla suma de aproximativ 300 de lei, bijuterii, carduri, dar și tichete de masă. Polițiștii au reușit să identifice persoana care l-a pierdut.

Miercuri dimineaţa, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat Nicolae D., de 65 de ani, din Alba Iulia, care a predat ofiţerului de serviciu un portmoneu pe care l-a găsit marţi seara, în faţa unei farmacii de pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia.

În portmoneu erau 286 de lei, mai multe bijuterii, tichete de masă, precum şi carduri de reducere.

Poliţiştii au reuşit să identifice persoana care a pierdut portmoneul, o femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Alba Iulia, căreia i l-au restituit.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba transmite pe această cale sincere aprecieri şi felicitări persoanei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marcel

    joi, 16.01.2014 at 16:11

    cinste si respect personaei respective, din pacate cred ca sunt tot mai putine astfel de persoane…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax