Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dovadă de spirit civic la Alba Iulia: Hoţ prins de cetățeni, după ce i-a furat unui vârstnic borseta, în plină stradă. Poliţia transmite mulţumiri

Publicat

portofel bani

portofel bani Un tânăr în vârstă de 18 ani din Alba Iulia, care a sustras borseta unui bărbat din oraş, a fost prins de către doi cetățeni cu spirit civic și imobilizat până la sosirea oamenilor legii. IPJ Alba apreciază curajul de care au dat dovadă şi le adresează, în mod public, mulţumiri şi felicitări.

Potrivit IPJ Alba, doi cetățeni cu spirit civic au prins autorul unei tâlhării comisă asupra unui vârstnic ce se deplasa pe o stradă din Alba Iulia. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, apreciază curajul de care au dat dovadă şi le adresează, în mod public, mulţumiri şi felicitări.

Miercuri, 11 noiembrie, în jurul orei 10.50, în timp ce se deplasa pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, un cetăţean în vârstă de 66 de ani, din Alba Iulia, a întâlnit doi tineri, care veneau din sens opus, iar unul din ei i-a smuls din mână borseta.

După comiterea faptei, cei doi au fugit spre strada Dealul Furcilor, iar victima a început să strige, după ajutor.

Imediat a oprit un autoturism, în care se aflau doi bărbaţi, care au pornit în urmărirea fugarilor.

În scurt timp, cei doi bărbaţi au reuşit să-l prindă pe tânărul care smulsese borseta, l-au imobilizat şi, pentru că se grăbeau, l-au lăsat în paza unor cetăţeni ce locuiesc pe strada Dealul Furcilor.

Ulterior a fost sesizată poliţia, iar un echipaj l-a preluat pe autorul faptei.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, identificat în persoana lui T.F., de 18 ani, din Alba Iulia, iar poliţiştii au luat faţă de el, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Totodată, poliţiştii l-au identificat şi pe tânărul care-l însoţea pe T.F., un minor în vârstă de 13 ani, din Alba Iulia.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi a fost restitui păgubitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax