Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dovadă de spirit civic la Alba Iulia: O femeie a predat la poliţie un portofel cu peste 3000 lei, pe care l-a găsit într-o instituţie publică

Publicat

portmoneu O nouă dovadă de spirit civic în municipiul Alba Iulia. O femeie a predat la poliţie un portmoneu cu peste 3.000 de lei găsit într-o instituţie publică din Alba Iulia. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează, în mod public, felicitări. 

Marţi, 11 octombrie, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat Anuţa M., de 53 de ani, din Alba Iulia şi a predat ofiţerului de serviciu un portmoneu în care era suma de 3.080 lei, 40 de euro şi documente personale ale unui cetăţean cu domiciliul în judeţul Mureş.

Aceasta le-a spus poliţiştilor că a găsit portmoneul într-o instituţie publică din municipiul Alba Iulia.

Poliţiştii au demarat activităţile pentru identificarea persoanei care a pierdut portmoneul, iar pe Anuţa M. au felicitat-o pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax