Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dovadă de spirit civic la Alba Iulia: Un angajat de la o unitate militară din judeţ a găsit 6.000 de lei în faţa unui bloc şi i-a dus la poliţie

Publicat

portofel bani

Un tânăr de 25 de ani din Cugir a dat dovadă de spiritul civic. Vineri, acesta a găsit în faţa blocului G2, din Alba Iulia suma de 6.130 de lei pe care a predat-o poliţiştilor. Marţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au restituit cetățeanului din Alba Iulia care îşi pierduse banii în data de 17 ianuarie.

Vineri după-amiaza, Ioan T., de 25 de ani, din Cugir, angajat al unei unităţi militare din judeţul Alba, s-a prezentat împreună cu soţia sa la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, unde a predat suma de 6.130 lei, bani pe care i-a găsit în după amiaza aceleași zile în faţa blocului G 2 de pe strada Gladiolelor din municipiul Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, s-a reuşit identificarea persoanei care a pierdut suma de bani, acesta fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Alba Iulia, căruia i-a fost restituită.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba apreciază gestul tânărului soldat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Costel

    marți, 21.01.2014 at 19:19

    Felicitari!!! sant putini care fac acest gest!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax