Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dovadă de spirit civic: Un pensionar din Alba Iulia a găsit un portmoneu cu 500 de lei într-un supermarket şi l-a predat poliţiei

Publicat

portmoneu Un pensionar din Alba Iulia a dat dovadă de spirit civic şi a predate poliţiei un portmoneu cu bani pe care l-a găsit într-un supermarket din oraş. Poliţiştii încearcă să identifice proprietarul, pentru a-i restitui bunul.

La sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a prezentat joi după-amiaza un bărbat în vârstă de 72 de ani din municipiul Alba Iulia care a predat un portmoneu în care era suma de 520 de lei. A declarat că l-a găsit pe jos, într-un supermarket din municipiul Alba Iulia.

Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea persoanei care l-a pierdut, în vederea restituirii portmoneului şi a sumei de bani.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba transmite pe această cale aprecieri şi felicitări vârstnicului care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax