Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dragnea a propus ca prim-ministru o fostă subalternă din PSD Teleorman. Cine este Viorica Dăncilă

Publicat

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă este nominalizarea PSD pentru postul de prim-ministru, anunțul fiind făcut după ședința Comitetului Executiv Național al PSD (CEx).  Fostul premier Mihai Tudose, care este vicepreședinte al PSD și avea drept de vot, nu a venit la ședința de astăzi. Viorica Dăncilă este șefa organizației de femei din PSD și conduce grupul PSD din Parlamentul European.

Viorica Dăncilă s-a născut pe 16 decembrie 1963, la Roșiori de Vede. Ea este membră în PSD din 1996 și președintele organizației de femei a PSD din octombrie 2015. Între 2008-2009 a fost consilier județean din partea PSD la Consiliul Județean Teleorman.

Între 1989-1997 a fost profesoară la Liceul din Videle, iar între 1988-2009 a lucrat ca inginer la OMV PETROM. Începând din 2009 este europarlamentar PSD.

Mihai Tudose și-a anunțat luni seară demisia în urma ședinței Comitetului Executiv Național al PSD în urma căreia a pierdut sprijinul partidului. Este al doilea șef al Executivului care rămâne fără sprijin, după exact șapte luni – Sorin Grindeanu fiind demis prin moțiune de cenzură în iunie 2017.

Imediat după ce a fost făcută publică propunerea pentru noul prim ministru, deputatul de Alba Florin Roman a postat o înregistrare dintr-o emisiune la care a participat și Viorica Dăncilă. ”Într-o emisiune cu noua toanta a lui Dragnea, propunerea de premier a PSD a spus o prostie mai mare decât ea! Dar nu contează cât de redus ești, contează ca ești din Teleorman!”- a scris Roman în postarea respectivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax