Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dragnea, despre impozit zero pe venituri sub 2.000 de lei. Nu se aplică din 2018

Publicat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu crede că va fi aplicată din 2018 măsura impozitului zero pentru cei cu venituri sub 2.000 de lei. Susţine însă că, prin măsurile fiscal-bugetare anunţate pentru anul viitor, va fi aproape același efect.

„Cred că în 2018 nu, dar efectul va fi aproape același, pentru că vor veni deduceri în funcție de nivelul de salarizare, în funcție de nivelul de venituri și în funcție de numărul de copii. La final, efectul va fi aproape același”, a declarat Liviu Dragnea, luni seara.

Dragnea s-a referit şi la reducerea contribuțiilor sociale de la 39,25% la 35%.

„Este de la 39,25 la 35%. Există o condiționalitate de la Comisia Europeană ca aceste patru contribuții, ajutorul de șomaj, concediul medical, risc de accidente și creanțele salariale, să existe, dar nu le-am mai lăsat pe toate patru, ca să facă un agent economic patru ordine de plată, le-am pus într-una singură și prin asta s-a simplificat foarte mult. Deci, este contribuția asiguratorie pentru muncă. Așa se numește”, a spus liderul PSD.

De asemenea, a amintit că punctul de pensie va fi 1.100 de lei de la 1 iulie 2018.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax