Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dragnea își vrea partidul înapoi. Fostul șef al PSD contestă DIN ÎNCHISOARE alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte

Publicat

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în detenţie în penitenciarul Rahova, contestă alegerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat şi a lui Mihai Fifor în funcţia de Secretar General.

Intervenţia în dosarul de validare a congresului PSD, aflat la Tribunalul Bucureşti a fost depusă de avocatul lui Liviu Dragnea.

 Surse politice susţin că intervenţia în acestă speţă are legătură cu dosarul în care Liviu Drgnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare privind angajarea fictivă a două secretare PSD la DGASPC Teleorman. 

Cererea de intervenţie a lui Liviu Dragnea este admisibilă, şi va fi discutată în şedinţa de la Secţia Civilă a Tribunalului Bucureşti, care va fi reluată la ora 17:00.

Sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 08.08.2019 at 17:45

    Daca o fi asa vom fi prima tara cu sef de partid in puscarie si probail tot acolo se vor tine si sedintele de partid, in timpul orelor de vizita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax