Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dragnea nu neagă varianta unei candidaturi la Președinție. După alegerile europarlamentare, se va lămuri cu Tăriceanu

Publicat

dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a negat, sâmbătă, posibilitatea unei candidaturi la alegerile prezidențiale, care vor avea loc la finalul acestui an.

Este adevărat că nici nu și-a anunțat candidatura dar a spus că după europarlamentare va discuta despre un candidat comun al alianţei PSD-ALDE la funcţia de preşedinte al României.

„Sigur nu voi candida la europarlamentare”, a declarat el, întrebat dacă va candida la Prezidenţiale.

„Nu vorbesc despre candidatura la prezidenţiale cu nimeni, niciunde, nicicând. După europarlamentare discutăm. (…) S-a întâmplat că nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta absolut deloc, am convenit cu domnul Tăriceanu ca după alegerile europarlamentare, împreună să prezentăm un candidat comun, care să fie susţinut de alianţă”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Nu a negat însă că își dorește această postură.

Sondajele realizate până acum îi dau șanse mici lui Dragnea și îl situază mult sub nivelul partidului pe care îl conduce.

Potrivit unui sondaj IMAS din februarie 2019, Președintele principalului partid aflat la putere, Liviu Dragnea, este cotat cu doar 6% din intenția de vot, totuși peste Ludovic Orban, Dan Barna, Eugen Tomac și Kelemen Hunor. 

Sursă: g4media.ro, europafm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax