Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Dragoș Leca, un tânăr model din Alba Iulia, în paginile unei reviste de modă din America

avatar

Publicat

dragos leca

Dragoș Leca, un tânăr de 19 ani din Alba Iulia, își croiește o carieră fumoasă în lumea modei internaționale. Modelul a apărut recent în paginile revistei americane „Evon”. 

„Am avut o ședință foto profesională cu fotograful Dumitrel Rada și modelul feminin Diana Ștefan, în Braşov, prin luna septembrie anul trecut. Dumitrel Rada este fotograf profesionist în Marea Britanie, iar Diana Ștefan – model profesionist în Brașov. Pozele de la ședința foto au fost trimise la revistele americane de către fotograful Dumitrel Rada urmând ca acestea să intre în legătură cu el și să fie publicate întrucât au fost apreciate în mod deosebit . Acestea au fost publicate în ultimul număr “Evon Fashion magazine “ din anul 2018”, a declarat Dragoș Leca.

Dragos Leca_Bold

Dragoș si-a început cariera de model în urmă cu trei ani.  Totul a pornit de la ideea mamei acestuia, care a văzut că are potențial pentru acest domeniu și a contactat un fotograf profesionist, alături de care Dragoș a avut mai multe ședințe foto.

În anul 2016, Dragoș a participat la concursul „Mister Transilvania”, unde a câștigat locul 2 – „Mister Carpați”. Din acel moment, albaiulianul a început să colaboreze cu diferiți agenți, a avut ședințe foto și a apărut în mai multe reclame. 

„Părinții au fost mereu cei care m-au susținut, care mi-au stat alături indiferent de eșecuri sau câștiguri și le sunt recunoscător pentru absolut tot”, a mai spus Dragoș. 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Turişti răniţi pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Şureanu. Au suferit fracturi la membre

avatar

Publicat

smurd

Doi turiști au fost răniți sâmbătă pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu, unul cu fractură la un picior, iar celălalt la umăr. „La punctul de lucru SMURD Șureanu în cursul zilei de astăzi au fost înregistrate 2 intervenții. Un pacient cu fractură tibie stângă, care a fost predat echipajului SMURD Sebeș (sosit la întâlnire […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse, decizie a Curții Constituționale

avatar

Publicat

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse. Curtea Constituţională a considerat întemeiate argumentele agenţilor şi anume că presemnalizarea aparatelor radar şi montarea lor doar pe maşini inscripţionate ar creşte numărul morţilor pe şosele. Modificările aduse sunt contrare și prevederilor din Constituție privind dreptul la viață și la integritatea fizică și psihică. Se consideră că obligativitatea acestei presemnalizări […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Munții Șureanu. S-a fotografiat cu turiștii

avatar

Publicat

Iohannis la schi

Nu mai este o noutate că președintele Klaus Iohannis este un pasionat al sporturilor de iarnă, în special al schiului, și nu ratează nici o ocazie de a ajunge pe pârtie la Domeniul Schiabil Șureanu. Adepții acestei zone se întâlnesc cu el destul de des. Așa s-a întâmplat și sâmbătă când președintele a fost din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri mai drastice împotriva gripei, aplicate în spitale și școli. Două cazuri, confirmate în județul Alba

avatar

Publicat

spital campeni

Spitalele şi şcolile au primit ordin să aplice măsuri drastice ca să oprească răspândirea gripei, asta după ce boala a luat 19 vieți. Situaţia este gravă, o recunoaşte chiar ministrul Sănătăţii, care spune că România este în pragul epidemiei de gripă. „Situația este foarte gravă în acest moment, numărul cazurilor confirmate a depășit cazurile estimate. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate