Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Dragoș Leca, un tânăr model din Alba Iulia, în paginile unei reviste de modă din America

Publicat

dragos leca

Dragoș Leca, un tânăr de 19 ani din Alba Iulia, își croiește o carieră fumoasă în lumea modei internaționale. Modelul a apărut recent în paginile revistei americane „Evon”. 

„Am avut o ședință foto profesională cu fotograful Dumitrel Rada și modelul feminin Diana Ștefan, în Braşov, prin luna septembrie anul trecut. Dumitrel Rada este fotograf profesionist în Marea Britanie, iar Diana Ștefan – model profesionist în Brașov. Pozele de la ședința foto au fost trimise la revistele americane de către fotograful Dumitrel Rada urmând ca acestea să intre în legătură cu el și să fie publicate întrucât au fost apreciate în mod deosebit . Acestea au fost publicate în ultimul număr “Evon Fashion magazine “ din anul 2018”, a declarat Dragoș Leca.

Dragos Leca_Bold

Dragoș si-a început cariera de model în urmă cu trei ani.  Totul a pornit de la ideea mamei acestuia, care a văzut că are potențial pentru acest domeniu și a contactat un fotograf profesionist, alături de care Dragoș a avut mai multe ședințe foto.

În anul 2016, Dragoș a participat la concursul „Mister Transilvania”, unde a câștigat locul 2 – „Mister Carpați”. Din acel moment, albaiulianul a început să colaboreze cu diferiți agenți, a avut ședințe foto și a apărut în mai multe reclame. 

„Părinții au fost mereu cei care m-au susținut, care mi-au stat alături indiferent de eșecuri sau câștiguri și le sunt recunoscător pentru absolut tot”, a mai spus Dragoș. 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş. Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate. Anul acesta, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar sunt mai optimişti privind Europa. Sondaj INSCOP

Publicat

sondaj inscop

Un sondaj național realizat de INSCOP Research în martie relevă că românii sunt mai pesimiști în ceea ce privește direcția propriei țări și mai optimiști față de cea a Europei. 72,8% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este greșită. Un procent de 17,8% este de părere că direcția în care merge […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Micii Ecologiști ai Cetății”. Zeci de preşcolari din Alba au dovedit că sunt prieteni ai naturii

Publicat

micii ecologisti

Zeci de copii de la 17 grădiniţe din judeţul Alba au participat miercuri la a cincea ediţie a concursului “Micii Ecologiști ai Cetății”. Micuţii au avut de trecut prin trei probe: cea a costumelor confecționate din materiale reciclare, cea de întrebări și răspunsuri despre ecologie şi proba practică, în care fiecare echipaj a confecționat o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vizita Papei la Blaj: Semnificaţia beatificării celor şapte episcopi, pe Câmpia Libertăţii

Publicat

campia libertatii episcopi beatificare

În 2 iunie, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj Papa Francisc va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici uciși în România între anii 1950 – 1970. Despre semnificaţia momentului a vorbit şi Pr. Prof. Dr. Cristian Rus, de la Capela Arhiereilor din Blaj. “Momentul de beatificare de pe Câmpia Libertății din Blaj trebuie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate