Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dragoș Leca, un tânăr model din Alba Iulia, în paginile unei reviste de modă din America

Publicat

dragos leca

Dragoș Leca, un tânăr de 19 ani din Alba Iulia, își croiește o carieră fumoasă în lumea modei internaționale. Modelul a apărut recent în paginile revistei americane „Evon”. 

„Am avut o ședință foto profesională cu fotograful Dumitrel Rada și modelul feminin Diana Ștefan, în Braşov, prin luna septembrie anul trecut. Dumitrel Rada este fotograf profesionist în Marea Britanie, iar Diana Ștefan – model profesionist în Brașov. Pozele de la ședința foto au fost trimise la revistele americane de către fotograful Dumitrel Rada urmând ca acestea să intre în legătură cu el și să fie publicate întrucât au fost apreciate în mod deosebit . Acestea au fost publicate în ultimul număr “Evon Fashion magazine “ din anul 2018”, a declarat Dragoș Leca.

Dragos Leca_Bold

Dragoș si-a început cariera de model în urmă cu trei ani.  Totul a pornit de la ideea mamei acestuia, care a văzut că are potențial pentru acest domeniu și a contactat un fotograf profesionist, alături de care Dragoș a avut mai multe ședințe foto.

În anul 2016, Dragoș a participat la concursul „Mister Transilvania”, unde a câștigat locul 2 – „Mister Carpați”. Din acel moment, albaiulianul a început să colaboreze cu diferiți agenți, a avut ședințe foto și a apărut în mai multe reclame. 

„Părinții au fost mereu cei care m-au susținut, care mi-au stat alături indiferent de eșecuri sau câștiguri și le sunt recunoscător pentru absolut tot”, a mai spus Dragoș. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax