Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Drama unei familii din Alba, detaliată în instanță: O femeie îl suspectează pe soțul ei de fapte tulburătoare. Victima ar fi fiica

Publicat

pixabay free

O femeie din Alba a făcut o serie de acuzații grave, față de bărbatul cu care până de curând își împărțea casa si viața. O serie de acuzații făcute în instanță, la Judecătoria Sebeș. 

Acuzațiile au fost făcute într-un proces de ordin de protecție, ordin care a și fost admis de către magistrații instanței din Sebeș. 

Reclamantele în proces sunt femeia și fiica acesteia. Cel pe numele căruia a fost emis ordinul de protecție este soțul și tatăl reclamantelor.

Recent, motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pentru a fi consultată.

În linii mari, la o primă vedere, este un caz clasic de violență în familie, în care femeia este agresată de către soț și vrea ca acesta a fie evacuat din casă pe o perioadă de timp.

Însă, în motivarea instanței victima face o declarație tulburătoare.

Potrivit motivării instanței, ”se arată de către reclamantă că pârâtul este foarte violent, iar în data de 15.04.2023 a lovit-o pe reclamanta (fiica familiei), care suferă de probleme de sănătate şi a formulat plângere la poliţie.

De asemenea, mai arată că este posibil ca pârâtul să fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, reclamanta (…)”, se arată în documentele instanței.

Bărbatul a recunoscut că și-a lovit fiica cu un fier de lângă sobă.

Mai mult de atât, fapte violente ar fi existat și în trecut, iar acestea se regăsesc tot în motivarea magistraților.

”Reclamanta mai arată că a fost amenințată cu cuțitul, faptă necontestată de către pârât, dar care arată că aceasta s-a petrecut cu altă ocazie. Pârâtul a mai recunoscut că și-a mai amenințat și în alte ocazii soția cu cuțitul.

Totodată au fost sesizate de către reclamantă organele de poliție iar în baza acestui eveniment, organele de poliție au înregistrat dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii violență în familie, iar ulterior, după luarea declarației persoanei vătămate (fiica familiei0 a fost dispusă extinderea urmăririi penale ”in rem” față de săvârșirea infracțiunii de ”viol”.

A mai relatat reclamanta că a fost lovită de către pârât și în data de 13.04.2023 în timp ce se aflau în mașină, aspect care rezultă şi din procesul verbal din 17.03.2023 întocmit de către organele de poliţie cu ocazia evenimentului reclamat.

Și anterior, partenerul ei a fost violent fizic și verbal cu reclamanta și fiica acesteia, comportamentul acestuia având caracter repetitiv, mai ales pe fondul consumului de alcool și pastile, pe care pârâtul le ia pentru tratamentul afecțiunilor psihiatrice de care suferă”, se mai arată în documentul citat.

Pentru că și-a agresat fiica și soția a fost emis un ordin de protecție de 6 luni, fiind evacuat din casă. De asemenea îi este interzis orice formă de contact cu cele două victime și nu se poate apropia la mai puțin de 100 de metri de cele două.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax