Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Drama unei femei din Alba: Bătută cu pumnii, picioarele și amenințată cu moartea de către fiul său. Pedeapsa primită de bărbat

Publicat

politie noaptea

Coșmarul unei mame din Alba, bătută și amenințată de către fiul ei a ajuns în instanță, dar chiar și atunci femeia a renunțat la o parte dintre acuzațiile aduse fiului.

Totuși, procurorii l-au trimis în judecată, și pentru că mai avea antecedente penale, bărbatul a fost condamnat la închisoare cu executare. 

Un proces a avut loc, pe rolul Judecătoriei Câmpeni, iar în data de 1 februarie, bărbatul a fost condamnat. De asemenea motivarea instanței a fost făcută public.

Mai exact în 5 martie 2021, în miez de noapte, bărbatul a început un scandal cu mama sa, după ce amândoi au consumat alcool. La un moment bărbatul a început să își lovească mama cu pumnii și picioarele. A doua zi, poliția a emis un ordin de protecție și i-a interzis acestuia să se mai apropie de casă, se arată în motivarea instanței.

Însă, bărbatul s-a întors acasă, și și-a bătut iar mama:  a lovit-o cu palmele peste cap.

Chiar dacă judecătorii din Câmpeni au emis un ordin de protecție pentru 3 luni și i-au interzis bărbatului să se mai apropie de casă sau de mama sa, acesta fapt nu a avut nici un efect.

”În data de 14 martie 2021, în jurul orei 14:30, în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliu, a apărut la poartă fiul acesteia, respectiv inculpatul, iar aceasta de frică a fugit, iar la un moment dat a fost ajunsă de către inculpat şi a fost lovită cu pumnii şi picioarele în zona spatelui. De asemenea, persoana vătămată a fost ameninţată cu moartea de către fiul său”, se mai arată în documentul citat.

Chiar și bătută de trei ori în cursul a două săptămâni, femeia a renunțat la acuzațiile de violență în familie, iar bărbatul a fost judecat doar pentru o faptă.

Pentru ceea ce a făcut, bărbatul a primit 6 luni de închisoare, dar ”infracţiune a fost comisă înăuntrul termenului de supraveghere a pedepsei de 1 an închisoare, cu termen de supraveghere de 2 ani”, pentru o altă faptă. Drept urmare, a fost revocat termenul de supraveghere, iar bărbatul va executa un an și șase luni de închisoare.

Decizia nu a fost definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax