Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Drama unei femei din Alba, victimă a soțului alcoolic și violent: Bătută cu biciul, agresată, umilită și batjocorită. Ce a făcut

Publicat

politie noaptea

O realitate groaznică este prezentată de magistrații Judecătoriei Câmpeni, într-un dosar în care o femeie nu a mai putut răbda ororile la care a era supusă acasă, și a cerut protecție din partea statului. 

Este drama unei femei care de ani întregi a suportat teroarea bărbatului alcoolic și violent. A fost bătută cu biciul, dată cu capul de pereți dar și violată de soțul agresiv.  

A fugit de acasă cu cei doi copii. În instanță a cerut un ordin de protecție față de bărbatul agresiv.

În motivarea instanței din data de 20 iunie 2023, este descris calvarul femeii.

Avocatul acesteia a precizat că aceasta ”a fost supusă unor repetate violenţe fizice şi psihice, astfel că i-a fost afectată integritatea corporală prin lovirile repetate la care a fost supusă. Cel mai grav aspect a violenţelor a degenerat în perioada 16 – 21 iunie cu acea agresiune sexuală la care a fost supusă victima, respectiv a unui viol conjugal şi efectiv i s-a declanşat o stare de temere, când aude de soţul începe să tremure şi să plângă.” se arată în documentul citat.

În fața instanței femeia a declarat că în data de 28 mai, duminică, a părăsit domiciliul şi nu a mai vrut să se întoarcă în locuinţa.

Apreciată că agresiunile la care a fost supusă se manifestă în continuare, s-au manifestat şi după ce s-a introdus acţiunea de divorț printr-un şantaj emoţional.

Aceste aspecte le-a dovedit cu martorul audiat astăzi, este vorba şi de acel apel la 112 , nu ar fi sunat martora la 112 dacă nu i-ar fi fost teamă de comportamentul agresiv al pârâtului.

Reclamanta de peste 7 ani a stat într-o continuă teroare, a rămas în continuare în casă pentru că spera că o să fie mai bine. Solicită admiterea ordinului de protecţie cu distanța de 50 şi interzicerea oricăror contacte telefonice, atât cu reclamanta cât şi cu minorii, cu cheltuieli de judecată pe cale separată.

Motivul părăsirii este acela că înainte de această dată a fost dată cu capul de pereţi de către pârât, la eveniment asistând şi cei doi copii minori, aceştia fiind de faţă.

În săptămâna premergătoare plecării, arată reclamanta, agresorul a încercat să întreţină relaţii sexuale fără acordul ei, apreciind că a fost violată forţat de către acesta, lucru care a speriat-o şi ia creat o stare de frică.

La data de 14 iunie 2023, în timp ce era la Spitalul Câmpeni împreună cu cei doi copii, a sunat-o pe cumnata ei şi ia spus că agresorul a venit la spital şi că îi este frică de el iar aceasta din urmă a apelat serviciul de urgenţă 112.

Acest lucru a fost determinat de faptul că pârâtul a venit la reclamantă la spital şi acesteia ia fost frică pentru că a ameninţat-o că dacă îl părăsește o omoară şi o bagă în scaunul cu rotile.

Reclamanta mai arată că a mai fost victima unor violenţe din partea pârâtului cu ceva timp în urmă când a fost bătută de către acesta cu biciul.

Reclamanta mai învederează faptul că pârâtul are un comportament agresiv şi faţă de cei doi copii iar acestora li s-a creat un sentiment de frică şi nu îl mai suportă iar dacă se va lua o măsură restrictivă solicită să-i fie încredințați minori pe perioada luării măsurilor de protecţie”, se arată în documentul citat.

Drept urmare, magistrații din Câmpeni au admis cererea femeii și au dispus emiterea unui ordin de protecție pe 6 luni. Bărbatul nu va avea voie să o contacteze scris sau telefonic, dar nici să se apropie la mai puțin de 50 de metri de casa acesteia sau de locul de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    luni, 26.06.2023 at 13:06

    dar cand l-a luat de barbat nu i-a vazut apucaturile? n-a vazut ca are porniri violente? de obicei multe femei confunda agresivitatea si violenta barbatilor cu… puterea si virilitatea. Ete ca nu e asa!

    Pacat c-a suferit atata si a mai facut si copii cu el.

    Daca ar fi educati oamenii inca din scoala referitor la consimtamant, la relatii inclusiv alea fizice ar fi mult mai reduse astfel de intamplari nasoale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax