Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Drama unei vârstnice din Alba: A căutat o femeie care să o îngrijească, însă a rămas fără bani. Ce s-a întâmplat

Publicat

O femeie a profitat de vârsta înaintată a unei bătrâne din Alba și a înșelat-o pe acesta cu 8.000 de lei. Femeia de 36 de ani, din Sibiu, i-a câștigat încrederea bătrânei, a luat banii și apoi a dispărut. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 februarie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat și reținut o femeie de 36 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată de către o femeie de 84 de ani, din comuna Daia Română.

Din cercetări a rezultat faptul că femeia ar fi răspuns unui anunț dat de vârstnică,  într-o publicație, prin care își exprima dorința de a găsi o persoană care să o îngrijească la domiciliu.

Femeia s-a mutat la domiciliul vârstnicei însă, la scurt timp, după ce i-a câștigat încrederea, i-a cerut 8.000 de lei, invocând nevoia de a achita datorii generate de decesul unei rude.

Ulterior, femeia a plecat de la domiciliul vârstnicei, cu banii primiți, fără a-și mai achita obligația de a o îngriji și nu i-a mai răspuns victimei la telefon.

În cursul zilei de azi, 9 februarie, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 09.02.2022 at 14:22

    Bine că au depitat-o. Dar judecata va fi ca în Romania, amendă sau cu suspendare. Deci scapă ieftin şi este exemplu pentru cei ce vor încerca aşa ceva, că mare lucru nu păţesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax