Connect with us
Publicitate

ABRUD

Drept la replică, Bogdan Lazăr (ALDE): Pot să înțeleg disperarea în politică, dar nu și încrâncenarea!

Publicat

Stimați domni, membri ai celei mai noi formațiuni politice de pe firmamentul politicii românești. Este frumos și jocul de imagine, ca și jocul de cuvinte pe care PR-ul vostru îl stăpânește mai bine decât liderii voștri înțeleg termenul de “traseist” în relație cu doctrina propriului vostru partid, născut din ideea, de altfel foarte frumoasă: “fără traseiști în politica românească“.

Sigur că între utopic și retoric este o diferență imensă, la fel ca și între aparență și realitate. Pe cale de consecință nu cred că are rost nici să încerc să vă cer să mai faceți diferența între a dona plasmă hiperimună și a dona sânge, fiind o discuție în care este evident că nu aș mai putea primi din partea voastră decât alte injurii, deși mi-aș fi dorit argumentări logice și de bun simț.

Mai nou, văd că în disperare de audiență, membrii feroce USR trec de la a promite orice, la a ataca pe oricine. Iar în materie de promisiuni, aia cu “un spital nou” a fost tare de tot în materie de minciuni electorale! Cred că celălalt viceprimar cu vise de primar (cel de la PNL, nu al vostru) a și făcut o ședință pentru a vedea cum de i-a scăpat o așa promisiune!! Eu zic să vă păstrați PR-ul actual! Încă vreo 2-3 din aceeași categorie și ajungeți și voi cunoscuți la Bruxelles.

Trebuie să recunosc, ne-ați dat pe toți peste cap și deja ne gândim unde mai încape un nou spital, după atâtea ștranduri, săli polivalente și alte promisiuni cu care candidatul vostru a câștigat fotoliul de viceprimar. Sau abia acum ați aflat că susțineți un om care a fost VICEPRIMAR 5 ANI la Alba Iulia?! A, da! Și de la un alt partid… Măcar asupra unui lucru cădem de acord: un mandat fără prea mari realizări! Pe asta v-ați și bazat când l-ați propus, sunt convins!

Pot să înțeleg disperarea în politică, dar nu și încrâncenarea!

PS: Aveți dreptate și îmi pun cenușă în cap. De regulă sunt extrem de atent la detalii și la numele tuturor oamenilor. Cred însă că este de bun simț să mi se accepte scuzele oficiale, mai ales că până la acest atac nici măcar membrii propriului partid nu erau siguri de forma corectă a numelui președintelui Dvs. Sunt convins că după ce veți tăia panglica noului spital, va fi mult mai cunoscut. Acum că ne-am elucidat cu toții, pământul se poate învârti pe mai departe! Cu scuzele de rigoare…

Bogdan Lazăr

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- Organizația Județeană Alba , cod mandatar 21200063

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax