Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Drept la replică Marius Hațegan, secretar general al PNL Alba: În lipsa realizărilor, PSD-iștii atacă performanțele liberalilor

Publicat

Drept la replică al secretarului general al PNL Alba, Marius Hațegan: În lipsa realizărilor, PSD-iștii atacă performanțele administrative ale liberalilor.

„Ciucă și PNL au încălcat legea Educației făcând propagandă politică la deschiderea liceului din Sebeș”, e titlul celui mai recent comunicat al PSD Alba, prin care socialiștii s-au gândit să lovească în una dintre cele mai importante investiții în sistemul de învățământ din județ, dar și din țară.

Pentru că realizările lor nu sunt vizibile nici măcar la microscop, cei din tabăra “roșie” s-au gândit să umbrească un moment frumos pentru sute de elevi și zeci de dascăli din Sebeș, solicitând anchete din partea Ministerului Educației și oferindu-se să acorde suport juridic unor părinți și copii care, atenție!, se bucură de-acum de o școală dotată la cele mai înalte standarde.

Desigur, e dreptul fiecăruia să exprime o opinie, însă dacă acest lucru este făcut doar de dragul de a fi contra totul se rezumă la un mare zero barat.

Mi-e limpede ca lumina zilei că “noul PSD” rămâne un grup de agitatori fără cauză, fără performanțe administrative dovedite și cu răutate la adresa oricărui lucru bun care s-a făcut, se face și se va face în județul nostru.

PNL Alba este consecvent ideii de a dezvolta fiecare comunitate, de a livra administrație performantă și de a pune cetățeanul mai presus de orice.

Asta, în timp ce membrii “noului PSD” bat neîncetat drumurile din județ, asfaltate de liberali, în căutare de sămânță de scandal.

Marius Hațegan, Secretar general al PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stalin

    miercuri, 11.09.2024 at 19:45

    Ne-am lamurit cu „realizarile” casei de pensii Alba (haos generalizat la recalculare, bataie de joc la adresa pensionarului amarat). Stima noastra si mandria tovarase secretar general al partidului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate