Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Drept la replică. PSD Alba: Găinarul Horațiu Florea a început să vorbească despre găina care a născut pui vii (P)

Publicat

Găinarul Horațiu Florea, un adevărat globe-trotter politic, care a schimbat partidele ca pe șosete, s-a trezit criticând Partidul Social Democrat pe motiv că și-a asumat creșterea plafonului de neimpozitare a pensiilor. Trecând peste faptul că, din punct de vedere profesional, Horațiu Florea nu prea are competențele necesare să înțeleagă subiectul, trompeta liberală are tupeul să mai mintă și cu nerușinare.

Astfel, între câteva partide de numărat ouăle sau în pauza de contemplare a productivității găinilor ouătoare, Horațiu a început să vorbească despre noua lege care crește plafonul de neimpozitare a pensiilor.

Ca să înțeleagă și domnul Florea, plimbărețul printre partidele politice, legea cu pricina nu are legătură cu legea pensiilor, ci este o măsură de fiscalitate. Astfel, proiectul de lege a avut ca scop modificarea alin.(1) al art.100 din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, în sensul majorării plafonului până la care veniturile din pensii sunt neimpozabile, de la 2000 de lei la 3000 de lei.

Și ca să împrospătăm memoria trompetelor PNL, în timpul unei guvernări de dreapta, de tristă amintire, Emil Boc, astăzi lider de frunte al PNL, a introdus impozitarea pensiilor și plata CASS de către fiecare pensionar. Ca să nu mai spunem că, înainte de asta, Boc și guvernarea de dreapta au vrut să taie pensiile cu 15%. E tristul adevăr, dragă Horațiu, dar tu te jucai la acea dată prin alte partide politice și nu erai interesat de soarta bieților seniori.

Da, liberalul Boc a fost singurul premier care a tăiat pensiile românilor și le-a impozitat.

Din fericire, PSD a blocat, la acea dată, tăierea pensiilor și ulterior a introdus pragul de neimpozitare de 2000 de lei. După ce a recalculat pensiile, era normal ca PSD să treacă și la creșterea pragului de neimpozitare lucru care putea fi făcut direct de Guvern sau prin Parlament. Cum liberalii s-au smiorcăit în coaliția de guvernare ca fetele neprihănite că vor să treacă legea care era în dezbare parlamentară, PSD și-a asumat acest lucru și toți parlamentarii au susținut proiectul le lege, care a trecut.

În încheiere, Horațiu Florea crede că hoțul neprins e găinar cinstit și susține sus și tare că legea de creștere a pragului de neimpozitare este „o lege semnată doar de Liberali și de niciun pesedist”. Mai Minciunel Florea, îți recomandăm să intri pe site-ul Camerei Deputaților și să vezi că proiectul are 46 de inițiatori, respectiv parlamentari neafiliați, liberali, pesediști, ba chiar și un senator AUR.

Cum e Minciunel, mâine ne spui că găinile tale au început să nască pui vii?

Biroul de Presă al PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate