Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DREPT LA REPLICĂ PSD ALBA: Întrebare pentru Horațiu Florea, bufonul împăratului Dumitrel: Cât a costat palatul de lux al CJ Alba?

Publicat

Având în vedere recentele explicații hilare și pline de ipocrizie ale călătorului între partide Horațiu Florea despre noul sediu de lux al Consiliului Județean, observăm că PNL continuă să sfideze cetățenii județului Alba ascunzând realitatea despre milioanele de euro investite în acest imobil.

Mai mult, Horațiu Florea se transformă în bufonul „împăratului” Ion Dumitrel, care la fel ca și președintele Klaus Iohannis pare că a început să iubească luxul și opulența.

În loc să vină cu explicații decente privind costurile amenajării și dotării noului „palat al împăratului liberal”, micul Florea ne spune ce frumos și deștept este Ion Dumitrel și cât de rău este PSD pentru că îi cere să explice cum cheltuie banii publici.

Ca să înțeleagă și „bufonul” Horațiu, chiar și în Evul Mediu cetățenii puteau cere socoteală împăratului, indiferent cât de despot era acesta.

Mai mult, ocupat cu jonglerii politice în jurul domnului Ion Dumitrel, Horațiu nu a înțeles solicitarea publică și oficială a PSD Alba, dar mai ales nu a înțeles că este UN DEMERS LEGITIM ȘI CORECT.

PSD Alba NU CONTESTĂ faptul că o clădire istorică din Cetatea Alba Carolina a fost restaurată, ci critică faptul că Ion Dumitrel și PNL refuză să facă publice costurile defalcate pentru restaurarea și mai ales dotarea acestui imobil, transformat într-un adevărat sediu de lux.

Cheltuielile privind aceste investiții au fost total NETRANSPARENTE, iar zvonurile sunt că s-au cheltuit milioane de euro pentru restaurare și pentru cumpărarea unor dotări de lux, precum articole de mobilier care ar face invidioși chiar și niște șeici arabi.

PSD Alba NU CONTESTĂ faptul că Consiliul Județean Alba avea nevoie de un nou sediu, însă critică opacitatea ilegală a conducerii PNL a instituției privind cheltuirea unor bani publici.

Totuși trebuie spus că noul sediu de lux este doar pentru șefii liberali și pentru o parte dintre funcționarii cu noroc, astfel că nu toți angajații CJ Alba au loc în clădire, ci unii vor lucra în sedii închiriate sau în condiții improprii.

Noul sediu de lux este un nou caz „palatul împăratului”, în care milioane de euro sunt cheltuite după bunul plac și apetența pentru lux a unor demnitari/ funcționari publici.

La fel ca și Klaus Iohannis, care a râvnit să aibă un palat pentru retragerea din funcție, așa și domnul Ion Dumitrel a râvnit să se simtă un fel de Mihai Viteazul în Cetatea Bălgradului în ultimul mandat.

În încheiere îl întrebăm public pe Horațiu Florea, „bufonul împăratului” Ion Dumitrel, CÂT A COSTAT AMENAJAREA ȘI DOTAREA SEDIULUI DE LUX AL CONSILIULUI JUDEȚEAN ALBA?

Cât costă palatul împăratului și de cât timp are nevoie conducerea PNL a CJ Alba să furnizeze niște informații publice cetățenilor din Alba?

Biroul de Presă al PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate